phone +421 2 5010 9510
email meditrade@meditrade.sk
slovak language

Iba pre právnické osoby 

Nákup prostredníctvom webovej stránky bude možný iba pre právnické subjekty (disponuje IČO a DIČ). Ak ste maloobchodník a máte záujem o niektorý z našich produktov, obráťte sa na najbližšiu lekáreň vo Vašom okolí.

Ak máte otázky o nákupe, môžete nás kontaktovať na emailovej adrese obchod@meditrade.sk alebo na telefónnom čísle +421 2 5010 9515. 

Doprava

Nie sme "klasickým" eshopom. Nakupovanie na našich webových stránkach je však ďalšou možnosťou nákupu pre našich zákazníkov, aby sa k tovaru, ktorý potrebujú, dostali spôsobom, ktorý im vyhovuje. V objednávkovom formulári (košíku) nie je uvedený spôsob dopravy. Pri doručení tovaru našim zákazníkom však využívame rôzne kuriérske služby, doprava tovaru je preto spoplatnená sumou v hodnote 3,00 € bez DPH (4,00 € bez DPH v prípade dobierky) pri jednorazovom nákupe tovaru do 40 € s DPH. Formu úhrady (faktúra alebo dobierka) s Vami dohodne naše zákaznícke oddelenie. Suma za dopravu sa automaticky doplní do faktúry, ktorú Vám pošle naše zákaznícke oddelenie na úhradu.

Existuje možnosť osobného odberu v hodinách od 8:30 do 15:00 hod. v pracovných dňoch, na našej adrese Levočská 1, 851 01 Bratislava. Osobný odber je možný len po tom, ako je uhradená kúpna cena za tovar v celej výške. V prípade nákupu nad 40 € s DPH, alebo v prípade osobného odberu, nebude doprava účtovaná.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo