phone +421 2 5010 9510
email meditrade@meditrade.sk
slovak language

Stresová inkontinecia je veľmi bežný problém, ktorý postihuje milióny žien


Stresová inkontinecia je zvyčajne dôsledkom oslabených alebo poškodených svalov, ktoré majú brániť úniku moču, ako sú svaly panvového dna a uretrálny zvierač. Ich oslabenie môže spôsobiť únik moču, keď je močový mechúr pod tlakom, napríklad pri smiechu alebo kašľaní.

Množstvo uniknutého moču je zvyčajne malé, avšak stresová inkontinencia môže zapríčiniť únik väčšieho množstva, obzvlášť, keď je močový mechúr príliš plný. Stresová inkontinencia môže byť veľmi nepríjemný problém, avšak v súčasnej dobe je dostupných viacero foriem efektívnej liečby. 

Spýtajte sa svojho lekára na možnosť liečby výplňou do mäkkých tkanív a na jej výhody.

Liečba s Bulkamid® je riešením

Bulkamid® je injekčná forma výplne do mäkkých tkanív. Ide o minimálne invazívnu procedúru s nízkou mierou komplikácii a krátkou dobou rekonvalescencie. Zákrok je vykonávaný pod lokálnou anestéziou. Tri až štyri dávky hydrogélu Bulkamid® sa injekčne aplikujú do steny močovej trubice, aby posilnili uzatvárací mechanizmus trubice.

Minimálne vedľajšie účinky, rýchly návrat ku každodenným aktivitám

Po prvom bezproblémovom močení sa môžete vrátiť domov a pokračovať v každodenným aktivitách. Možné vedľajšie účinky: Prechodná bolesť a krvácanie pri prvom močení, zápal močového mechúra býva zriedkavý, je však ľahko liečiteľný antibiotikami. 

Mohlo by Vás zaujímať

Roadshow GE Healthcare po prvýkrát na Slovensku

Roadshow GE Healthcare po prvýkrát na Slovensku

Spoločnosť GE Healthcare priniesla do Trnavy najnovšiu zobrazovaciu technológiu …

Viac info
Ako nakupovať

Ako nakupovať

V prípade, že ste právnický subjekt (disponujete IČO a DIČ) si už čoskoro budete môcť nakúpiť niektoré produkty aj na našej webovej stránke. …

Viac info
Čaká ma ablačný výkon

Čaká ma ablačný výkon

Srdcová ablácia sa používa na liečbu srdcových arytmií. Arytmie spôsobujú nesprávne elektrické signály v srdci. V dôsledku toho srdce nefunguje tak, ako má. …

Viac info
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo